Installatie

Een warmtepomp installatie hoeft niet lang te duren. Uw CV- systeem kan al in 1 dag vernieuwd worden. Op deze manier kan u op erg korte termijn al genieten van het erg sterk rendement van de warmtepomp, zodat u in principe morgen al minder kunt betalen voor uw energiefactuur.

Bij de installatie van de warmtepomp hebt u ook meteen recht op verschillende premies voor de warmtepomp, gegeven door de gemeente of de netbeheerder. Er is dus een dubbel voordeel financieel voordeel verbonden aan het installeren van een warmtepomp: Allereerst is er het sterk verbeterde rendement van de warmtepomp, ten tweede heeft u recht op fiscale voordelen, premies en belastingsvermindering.

Na het installeren van de warmtepomp werkt uw verwarming niet alleen veel goedkoper dan alternatieve, traditionele verwarmingssystemen, maar is ook erg milieuvriendelijk. Dit omdat de warmtepomp gebruik maakt van reeds aanwezige warmte in de omgeving, en geen fossiele brandstoffen moet verbranden om warmte op te wekken. Aangezien er geen gas, olie of kolen verbrand worden, is er ook veel minder CO2 uitstoot dan andere verwarmingssystemen.